” Rijk zijn heeft niets met geld te maken “

Wat betekenen wij voor de professional?

 

Ben jij op zoek naar specifieke kennis en ondersteuning om jouw vak van budgetcoach/schuldhulpverlener goed uit te oefenen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Kom in contact en praat met vakgenoten. Onze leden onderscheiden zich door meetbare kwaliteit. Wij behalen voordeel door het delen van kennis en het vergroten van je vaardigheden. Wij hebben een besloten LinkedIn-groep, waarin kennis wordt gedeeld. Wij bieden workshops aan waarmee je jouw vakkennis vergroot en wijzen je op diverse mogelijkheden om je vakkennis te vergroten en je coachingsvaardigheden verder te ontwikkelen. Wij staan voor kennisverbreding en verdieping.

Lees meer

Veel bedrijven en instellingen willen graag samenwerken met financiële zorgprofessionals die aantoonbaar gekwalificeerd zijn. Met een lidmaatschap van de NVVBS heb je de mogelijkheid om hiermee jouw professionaliteit aan te tonen.

De NVVBS is aangesloten bij ZZP-Nederland dat zorgt voor een breed maatschappelijk draagvlak bij zowel gemeenten als (semi)-overheden. We zijn gesprekspartner voor het sociaal domein, het bedrijfsleven en overheidsinstanties en zoeken samenwerking met andere organisaties die zich ook bezighouden binnen schuldhulpverlening.

 

Wat doet de NVVBS voor jou?

Vergroting van jouw vindbaarheid als professional

Trainingen om je kwaliteit als budgetcoach te verhogen

Trainingen om je kennis op niveau te houden en je PE-punten te behalen

Lidmaatschap voor zelfstandigen bij ZZP-Nederland

Mogelijkheden voor aanbod van werk via onze besloten LinkedIn-pagina

Uitbreiding van je netwerk

Ondersteuning bij vragen en problemen, ook op het gebied van bedrijfsvoering

De mogelijkheid om mee te praten en te beslissen

Lees meer

Wij zijn een branchevereniging die volop in beweging is. We doen aan kwaliteitsontwikkeling voor onze professionals. Hierover staat meer op onze pagina Kwaliteit.

Tevens zijn we bezig om de zichtbaarheid verder te vergroten bij partijen die een meerwaarde ten opzichte van elkaar hebben. Wij maken ons sterk voor een erkende beroepsgroep die zich onderscheid van de vrijwilliger.