” Rijk zijn heeft niets met geld te maken “

Wat betekenen wij voor de professional?

 

Ben jij op zoek naar specifieke kennis en ondersteuning om jouw vak van budgetcoach/schuldhulpverlener goed uit te oefenen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Kom in contact en praat met vakgenoten. Onze leden onderscheiden zich door meetbare kwaliteit. Wij behalen voordeel door het delen van kennis en het vergroten van je vaardigheden. Ons online platform bied je de mogelijkheid tot het volgen van gerichte cursussen/trainingen, je vakkennis te vergroten en je coachvaardigheden verder te ontwikkelen. Dit platform met intervisiemogelijkheden is een actieve community waar professionals elkaar vinden. 

Lees meer

Veel bedrijven en instellingen willen graag samenwerken met financiële zorgprofessionals die aantoonbaar gekwalificeerd zijn. Met een lidmaatschap van de NVVBS heb je de mogelijkheid een keurmerk te behalen waarmee je jouw professionaliteit aantoont.

De NVVBS is aangesloten bij ZZP-Nederland dat zorgt voor een breed maatschappelijk draagvlak bij zowel gemeenten als (semi)-overheden. We zijn gesprekspartner voor het sociaal domein, het bedrijfsleven en overheidsinstanties en zoeken samenwerking met andere organisaties die zich ook bezighouden binnen schuldhulpverlening.

 

Wat doet de NVVBS voor jou?

Vergroting van jouw vindbaarheid als professional

Trainingen om je kwaliteit als budgetcoach te verhogen

Trainingen om je kennis op niveau te houden en je PE punten te behalen

Toegang tot de online community, waar je kunt sparren met andere professionals

Lidmaatschap voor zelfstandigen bij ZZP-Nederland

Mogelijkheden voor aanbod van werk via ons platform

Uitbreiding van je netwerk

Ondersteuning bij vragen en problemen, ook op het gebied van bedrijfsvoering

De mogelijkheid om mee te praten en te beslissen

Lees meer

Wij zijn een brachevereniging die volop in beweging is. We hebben een keurmerk ontwikkeld wat staat voor kwaliteit en professionaliteit. Dit keurmerk wordt binnenkort gelanceerd.

Tevens zijn we bezig om de zichtbaarheid verder te vergroten bij partijen die een meerwaarde ten opzichte van elkaar hebben. Wij maken ons sterk voor een erkende beroepsgroep die zich onderscheid van de vrijwilliger.

Contactgegevens

Blijklaan 22, 1394 KB
Nederhorst den Berg

Bestuur
Contact

 

Mijn NVVBS

Lid worden