” Samen komen is een begin. Samen blijven is vooruitang.
Samenwerken is succes “

Naar website

Zeker Energie

 

Zeker Energie is een jonge, maar stabiele organisatie. Wij blijven dicht bij onze klant en zijn niet uit op snelle groei en grote marges. Om er zeker van de zijn dan wij niet dezelfde fouten maken als onze voorgangers werken wij samen met ServiceHouse. Zij verzorgen voor ons de volledige administratie en facturatie. Dit doen zij al jaren met veel succes voor een groot aantal energiebedrijven.

Op deze manier kunnen wij ons bezig houden met waar we goed in zijn en waar wij voor staan: maatwerk oplossingen en persoonlijk contact met onze klant in het leveren van verlichting en warmte.

Naar website

Hoffelijk

Waarom samenwerken?

De missie van Hoffelijk is om iedereen in Nederland financiële rust te geven. Om dat te bereiken hebben wij ervoor gekozen om professionals die rechtstreeks in contact met de consument staan op te leiden zodat zij hun vak beter kunnen uitoefenen. De NVVBS staat ook voor de beste financiële hulpverlening, wat een samenwerking heel logisch maakt.

Wat doen we?
365 dagen per jaar up-to-date zijn! Dat is waar wij voor staan. Met Permanent Actueel zorgen wij ervoor dat professionals op een makkelijke en laagdrempelige manier precies het nieuws krijgen waar zij behoefte aan hebben.

Wat brengen we in?
Wij leveren de leeromgeving aan de NVVBS en bieden daarin Permanent Actueel voor Budgetcoaches en Schuldhulpverleners aan.

Naar website

Tolken Select

 

Tolken Select en NVVBS maken verstaanbare en begrijpelijke financiële hulpverlening mogelijk

Tolken Select ondersteunt financiële hulpverleners bij gesprekken met cliënten die het Nederlands onvoldoende machtig zijn. Duidelijke en verstaanbare taal zorgt voor heldere communicatie, ook als er financiële hulp geboden wordt.

Tolken Select zet professionele en vakbekwame tolken in bij gesprekken. Dit kan door het inzetten van een telefonische tolk. U belt naar de tolkentelefoon en krijgt direct een tolk aan de lijn, zodat u het gesprek met uw cliënt kunt hervatten (zie video). U kunt  ook kiezen voor een tolk op locatie. De tolk komt dan naar u toe en vertaalt het gesprek tussen u en uw cliënt.

 

Lees meer

Tolken Select is ISO 9001 en 18841 gecertificeerd. Het optimaliseren en verbeteren van onze service is een belangrijk onderdeel binnen de organisatie. Al onze tolken en vertalers hebben een getekende geheimhoudingsverklaring en gedragscode overlegd.

Ook als de cliënt het Nederlands niet machtig is, wordt deskundige coaching en een op de individuele situatie toegesneden hulpverlening mogelijk gemaakt door de inzet van tolken via Tolken Select. Meer informatie vindt u via de website www.tolkenselect.nl.

Taalbarrière? Wij lossen die voor u op

Naar website

FM Zorg

 

FM Zorg is een gebruiksvriendelijk Elektronisch Cliënten Dossier met een persoonlijke aanpak.

NVVBS heeft onze applicatie gekozen zodat de leden op uniforme en kwalitatieve wijze schulden, werkelijke inkomsten en uitgaven kunnen registreren gebruik makende van standaard formulieren.

Hiernaast is het mogelijk om de begeleiding van cliënten te registeren en te factureren.

 

 

 

Naar website

Learncare Academy

 

Learncare Academy is een echt familiebedrijf en is in 2018 inmiddels overgedragen aan 3 dochters en heeft diverse familieleden in dienst. Met meer dan 15 jaar ervaring in de sociaal financiële branche en met onze uitzendorganisatie budgetcoach.nl blijven wij continue up-to-date. Doordat wij dagelijks de praktijk meemaken kunnen wij dan ook het beste van theorie en praktijk combineren. Dit maakt jouw klassikale of online training altijd praktijkgericht.

Budgetcoach.nl is een familiebedrijf dat mensen bewust wilt maken van hun kwaliteiten. Wij zijn grondlegger en bedenker van de dienst budgetcoaching. Met trots zijn wij al meer dan 15 jaar het financieel adviesbureau van Nederland.

 

Lees meer

Door onze specifieke diensten zoals budgetcoaching, jobcoaching en scheidingscoach kunnen wij gericht maatwerk leveren.

Door onze zusterorganisatie Learncare Academy kunnen wij sociaal financiële hulpverleners opleiden tot professionals. Dankzij budgetcoach.nl kunnen wij het beste uit de praktijk halen en meegeven aan onze cursisten.

Naar website

Schuldbemiddeling Nederland

 

Budgetcoaches zijn voor SBN een logische samenwerkingspartner. Budgetcoaches zijn in staat mensen met financiële problemen te begeleiden naar grotere financiële zelfredzaamheid. Bij deze begeleiding lukt het vaak de problemen van de cliënt op te lossen, maar er zijn ook situaties waarin dat niet lukt. In die situaties is meer nodig.

Schuldbemiddeling Nederland ziet een duidelijke meerwaarde in een samenwerking als een schuldoplossing nodig is. Aangezien budgetcoaches niet altijd bevoegd zijn de schuldbemiddeling te verzorgen, kunnen we elkaar versterken door hierbij gezamenlijk op te trekken.

Schuldbemiddeling Nederland zorgt ervoor dat er tempo wordt gemaakt en er snel een resultaat ligt.

Lees meer

Onze uniforme werkwijze leidt bij 91% van de trajecten tot een minnelijk akkoord met de schuldeisers en bij 4% van de trajecten leiden wij door naar de Wsnp. De uniformiteit betekent dat u geen rekening hoeft te houden met de verschillende aanpakken van gemeenten en korte doorlooptijden betekenen dat u uw opdrachtgever snel kunt vertellen dat er een totaaloplossing door u is ingeregeld.

Naar website

ZZP Nederland

 

ZZP Nederland is de grootste onafhankelijke belangenorganisatie in Nederland met bijna 45.000 aangesloten ondernemers. Sinds 2006 zetten wij ons in om het ondernemerschap van kleine zelfstandigen te bevorderen. Wij zijn sindsdien uitgegroeid tot een laagdrempelige, professionele vraagbaak voor zowel starters als ervaren zelfstandigen. Wij bieden een ruim aanbod van ondersteunende producten en diensten zoals verzekeringen, handboeken en juridische hulp. Daarnaast is ZZP Nederland een serieuze gesprekspartner in politiek Den Haag. 
Ondanks dat er veel kennis in huis bij ZZP Nederland, zijn er toch zaken die wij uit handen geven  omdat er een bepaalde mate van expertise benodigd is, die wij missen. 

 

Lees meer

Dan gaan wij op zoek naar een partner op dat specifieke gebied. Bij de helpdesk krijgen wij regelmatig vragen op het gebied van budgetcoaching, budgetbeheer en schuldhulpverlening. Dit is een gebied waar expertise noodzaak is, dus zijn we erg blij met de aansluiting van de NVVBS.

Omdat de NVVBS landelijke dekking heeft, de leden van de NVVBS gecertificeerd zijn en allemaal op eigen gebied verschillende oplossingen aandragen, sturen wij met een gerust hart onze abonnees door naar de NVVBS. De meeste leden van de NVVBS zijn zelf zzp’er en bekend met de facetten van zelfstandig zijn en de problematiek die dat met zich mee kan brengen.

Door samen te werken versterken wij elkaars organisatie en niet in de laatste plaats de positie van de ondernemer!

Naar website

TERRA Zorg in rouw

 

Wil je als budgetcoach of schuldhulpverlener meer weten over wat er na een overlijden op iemand afkomt, zodat je jouw dienstverlening uit kan breiden? 
Terra, zorg in rouw begeleidt nabestaanden met de zakelijke afwikkeling, maar ondersteunt hen ook op het emotionele vlak. 

Samen met de NVVBS is besloten om een specialisatie nabestaandenzorg te gaan verzorgen.
Na een overlijden ontstaan er vragen op administratief gebied.

Moet ik een bank informeren, heb ik een notaris nodig? Erven de stiefkinderen ook?

Maar er zijn ook vragen als: Wat is rouwen? Hoelang duurt dat en hoe ga ik daar het beste mee om? 

Lees meer

 

Tijdens de driedaagse verdiepingsmodule nabestaandenzorg  komen al deze aspecten aan de orde. De kennis uit deze module  is ook bruikbaar op andere sleutelmomenten in iemands leven. (zoals na een echtscheiding). Het is goed om alvast stil te staan bij de invloed daarvan op een overlijden, om onaangename verrassingen en onnodige ruzies na een overlijden te voorkomen.

Met de kennis uit deze specialisatie kun je professionele nabestaandenzorg bieden, waardoor je nog beter in staat bent om jouw cliënten op een passende wijze te ondersteunen.

Naar website

Kerckebosch

 

Kerckebosch; nascholingscursussen met ledenkorting

Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch is een kennispartner voor leden van de NVVBS. Eén van onze specialismen is het bieden van vakinformatie voor financieel hulpverleners, zoals budgetcoaches, schuldhulpverleners en bewindvoerders. Naast een uitgebreid aanbod van opleidingen zijn wij uitgever van het Handboek Budgetcoaching (drs. Jacomijn Kuiper, 2e druk, 2018).

Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch streeft naar producten en diensten die voldoen aan de eisen van permanente educatie, innovatie en actualiteit van wet- en regelgeving.

Lees meer

 De leden van NVVBS ontvangen 100,- korting op deelname aan geselecteerde cursussen en congressen.

 

Waarom u voor Kerckebosch kiest

  • Ervaren auteurs, docenten en sprekers
  • Praktijkgericht en actueel
  • Bijeenkomsten voor multidisciplinaire doelgroepen
  • Persoonlijke aandacht en service

 

Naar website

Budgetcoach.nl

 

Budgetcoach.nl is een familiebedrijf dat mensen bewust wilt maken van hun kwaliteiten. Wij zijn grondlegger en bedenker van de dienst budgetcoaching. Met trots zijn wij al meer dan 15 jaar het financieel adviesbureau van Nederland. Door onze specifieke diensten zoals budgetcoaching, jobcoaching en scheidingscoach kunnen wij gericht maatwerk leveren.

Budgetcoach.nl levert individueel maatwerk. Iedere klant is uniek en heeft een persoonlijke aanpak nodig. Wij bezoeken onze klanten thuis, want in de eigen vertrouwde omgeving zijn mensen het meest op hun gemak.

We werken volgens de gentle teaching methode: de cliënten positief en volwaardig benaderen, ze laten meedenken en steeds vragen wat ze zelf willen en kunnen doen.

Naar website

Budgetcoachgroep

 

Samenwerking

Een mooi moment om in te stappen, zo aan de vooravond van een verregaande professionaliseringslag waar de complete budgetcoachbranche bij gebaat is. Dat vinden wij, Budgetcoach Groep, als partner van de samenwerking met NVVBS. Wij geloven in samen een kwaliteitswaarborg ontwikkelen voor cliënten en opdrachtgevers, meer bekendheid geven aan ons mooie vak en gezamenlijk naar buiten toe treden als dat nodig is.

Wat doe je
Budgetcoach Groep ondersteunt mensen bij het op orde krijgen én houden van hun financiën. Dat doen we met 26 gecertificeerde budgetcoaches door heel Nederland.

 

Lees meer

Zij worden ingezet door woningcorporaties, bedrijven en banken. Naast het coachen van mensen die schulden hebben of dreigen te krijgen, proberen we juist ook in de preventieve sfeer zoveel mogelijk nieuwe initiatieven te ontwikkelen voor kwetsbare doelgroepen.

 

Wat breng je in?

Met bijna 10 jaar ervaring in dit vakgebied brengen we veel domeinkennis mee. Daarmee hopen we bij te kunnen dragen aan de doelstellingen van de branchevereniging. En omdat wij dat ook niet alleen kunnen, hebben we in al die jaren ook een groot netwerk aan specialisten om ons heen verzameld. Een netwerk dat wij graag met NVVBS delen

 

Naar website

VCM Trainingen

 

VCM Trainingen is een wettelijk erkend opleidingsinstituut voor Korte Beroepsopleidingen (CRKBO). Tevens geaccrediteerd door het internationale ADR/ ICR  Register. Met een VCM opleiding behaalt u de hoogst haalbare en meest gerespecteerde accreditatie die er is. Dit maakt het mogelijk om uzelf professioneel te positioneren. Fulltime of parttime. Ook ideaal in combinatie met een (financiele) dienstverlening. VCM is partner van NVVBS:

Erkend Nalatenschapscoach. Steeds meer mensen weten bij een overlijden de weg naar een Erkende Nalatenschapscoach te vinden. Ook een groeiend aantal mensen wil bij leven zaken m.b.t. de nalatenschap al goed regelen.

Lees meer

Erkend Mediator. Mensen kiezen liever en vaker voor mediation dan voor een gerechtelijke procedure. Mediation wordt sterk aanbevolen door de officiële instanties zoals de rechtsspraak en de overheid en vindt plaats op allerlei gebieden.

Erkend Ondernemerscoach. De veronderstelling dat ondernemers alles zelf moeten weten, is verleden tijd. De ondernemerscoach begeleidt en ondersteunt bij diverse ondernemers -vraagstukken en wordt steeds vaker ingeschakeld door beginnende en bestaande bedrijven met name uit het MKB.

Wij bieden de mogelijkheden. U bepaalt de toekomst

Naar website

I-Finisch

 

Foto’s op een mobiele telefoon, e-mails, WhatsApp-berichten, social media-accounts, bitcoins of documenten in de cloud. Wat gebeurt daarmee bij verandering van gezinssituatie, onder bewindstelling of als iemand overlijdt? En hoe komen nabestaanden daar dan bij als ze geen toestelcodes of wachtwoorden weten?

i-Finish heeft met ‘digitale nazorg’ diverse oplossingen voor het inzichtelijk en toegankelijk maken van belangrijke, persoonlijke maar vooral dierbare data.

Welke rechten heb je om abonnementen, lidmaatschappen, accounts en e-mails op te (laten) zeggen en waar je moet dan rekening mee houden. En hoe zit het met jouw privacy, ook als je er zelf niet meer bent?

 

Lees meer

Directeur Sander van der Meer komt uit de forensische opsporing, is gastdocent uitvaartopleidingen en geregeld te horen en te zien op radio en TV. Het bedrijf i-Finish adviseert o.a. de Tweede Kamer en ondersteunt met diensten als Digitale Nazorg iedereen bij toegang tot de digitale erfenis, online nalatenschap en dierbare data op apparatuur en in de cloud, ook na overlijden.

 Samen met de NVVBS wil i-Finish zich inzetten om op een eenvoudige manier administratieve en digitale zaken te kunnen (laten) beëindigen zonder dat er dierbare data verloren gaat.

Mogelijk dat wij ook kunnen ondersteunen in (her)gebruik van computer- en telefoonapparatuur voor mensen met een beperkt budget om toch digitaal toegankelijk te blijven.

Naar website

Deurwaarders Collectief Nederland (DCN)

 

Een van de doelstellingen van deze in 2005 opgerichte organisatie is het onderhouden en verbeteren van contacten tussen deurwaarders onderling, maar ook het leggen en versterken van contacten tussen deurwaarders, bewindvoerders en schuldhulpverleners. DCN tracht dit doel te bereiken door o.a. het organiseren van studiedagen en bijeenkomsten welke gericht zijn op alle genoemde doelgroepen. Begrip krijgen voor elkaars werkwijze en werkomstandigheden is daarbij belangrijk. Particulieren kunnen omtrent invorderingshandeling en advies vragen voorleggen aan DCN. Zie verder op www.deurwaarderscollectiefnederland.nl 

 

 

Website komt binnenkort

In West


InWest ondersteunt volgaarne de NVBBS in haar streven om het niveau van de financiële coaching op een hoger niveau te brengen. Hiertoe heeft de NVVBS de Stichting Keurmerk opgericht. Dit is voor zowel individuele financiële coaches als voor de branche als geheel belangrijk. Kwaliteit en uniformiteit zijn sleutelwoorden voor het Keurmerk. Elk (aspirant-)lid kan het Keurmerk behalen. Hiervoor zijn kwaliteitsnormen opgesteld. Met behulp van gerichte opleidingen en Permanente Educatie kan elk NVVBS-lid zich ontwikkelen tot een professionele coach met de juiste competenties.

Om het Keurmerk te kunnen behalen is het ook belangrijk hoe een financiële coach zijn of haar bedrijfsvoering heeft georganiseerd. Daarbij wordt onder andere gekeken naar de wijze waarop wordt omgegaan met de privacy van cliënten. Andere aspecten zijn een zorgvuldige manier van communiceren, het nakomen van afspraken, een goede klachtenprocedure en een digitale eigen financiële administratie. 

Lees meer

Deze en andere onderwerpen worden doorgenomen bij de bedrijfsscan. Een vast onderdeel van de bedrijfsscan is de audit die op locatie bij de coach wordt uitgevoerd.

InWest heeft voor de NVVBS de bedrijfsscan en de audit verder ontwikkeld. Doel hierbij: het op een zorgvuldige en integere manier kunnen beoordelen of een coach voldoet aan de eisen van het Keurmerk. De bedrijfsscans zullen in opdracht van de Stichting Keurmerk worden uitgevoerd door InWest. Om de coaches zo goed mogelijk hierop voor te bereiden, zal InWest ook een bijdrage leveren aan het trainingsprogramma dat is opgezet.

 

InWest staat bedrijven en zelfstandigen bij in bijna alle facetten van hun bedrijfsvoering. Wij ontzorgen en begeleiden ondernemingen, onder andere op het gebied van certificering en structurele verbeteringen. Wij zijn betrokken, motiverend en klantgericht. Begeleiding van mensen en bedrijven met verschillende achtergronden is één van onze sterke punten. Wij bewegen ons gemakkelijk op alle niveaus in bedrijven en organisaties. Samenwerking met de NVVBS, een branchevereniging met een duidelijke visie, gedreven mensen en veel contacten voelt voor ons dan ook als iets vanzelfsprekends.

 

Contactgegevens

Blijklaan 22, 1394 KB
Nederhorst den Berg

Bestuur
Contact