“Samen komen is een begin. Samen blijven is vooruitang.
Samenwerken is succes.”

Naar website

113 Zelfmoordpreventie

 

Stichting 113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor preventie van suïcide.

Wij zijn er met hen van overtuigd dat er jaarlijks honderden suïcides meer kunnen worden voorkómen wanneer zelfmoord beter bespreekbaar is en de zorg innovatiever en menselijker wordt georganiseerd.

Zij hebben een hulplijn, 113, en bieden trainingen, voorlichting en informatiemateriaal aan.

Naar website

Zeker Energie

 

Zeker Energie is een jonge, maar stabiele organisatie. Wij blijven dicht bij onze klant en zijn niet uit op snelle groei en grote marges. Om er zeker van de zijn dan wij niet dezelfde fouten maken als onze voorgangers werken wij samen met ServiceHouse. Zij verzorgen voor ons de volledige administratie en facturatie. Dit doen zij al jaren met veel succes voor een groot aantal energiebedrijven.

Op deze manier kunnen wij ons bezig houden met waar we goed in zijn en waar wij voor staan: maatwerk oplossingen en persoonlijk contact met onze klant in het leveren van verlichting en warmte.

Naar website

Lindenhaeghe

Lindenhaeghe is een snelgroeiend bedrijf dat onlangs gefuseerd is met Hoffelijk. Lindenhaeghe is specialist en marktleider in vakgerichte (financiële) opleidingen, examens en trainingen. De missie van Lindenhaeghe is professionele ontwikkeling toegankelijk maken, zowel individueel, via training of via een maatwerktraject.

Om dat te bereiken hebben wij ervoor gekozen om professionals die rechtstreeks in contact met de consument staan op te leiden zodat zij hun vak beter kunnen uitoefenen. 

Wat doen we?
365 dagen per jaar up-to-date zijn! Dat is waar wij voor staan. Met Permanent Actueel zorgen wij ervoor dat professionals op een makkelijke en laagdrempelige manier precies het nieuws krijgen waar zij behoefte aan hebben.

Wat brengen we in?
Wij bieden Permanent Actueel voor Budgetcoaches en Schuldhulpverleners aan.

Naar website

Learncare Academy

 

Learncare Academy is een echt familiebedrijf en is in 2018 inmiddels overgedragen aan 3 dochters en heeft diverse familieleden in dienst. Met meer dan 15 jaar ervaring in de sociaal financiële branche en met onze uitzendorganisatie budgetcoach.nl blijven wij continue up-to-date. Doordat wij dagelijks de praktijk meemaken kunnen wij dan ook het beste van theorie en praktijk combineren. Dit maakt jouw klassikale of online training altijd praktijkgericht.

Budgetcoach.nl is een familiebedrijf dat mensen bewust wilt maken van hun kwaliteiten. Wij zijn grondlegger en bedenker van de dienst budgetcoaching. Met trots zijn wij al meer dan 15 jaar het financieel adviesbureau van Nederland.

 

Lees meer

Door onze specifieke diensten zoals budgetcoaching, jobcoaching en scheidingscoach kunnen wij gericht maatwerk leveren.

Door onze zusterorganisatie Learncare Academy kunnen wij sociaal financiële hulpverleners opleiden tot professionals. Dankzij budgetcoach.nl kunnen wij het beste uit de praktijk halen en meegeven aan onze cursisten.

Naar website

ZZP Nederland

 

ZZP Nederland is de grootste onafhankelijke belangenorganisatie in Nederland met bijna 45.000 aangesloten ondernemers. Sinds 2006 zetten wij ons in om het ondernemerschap van kleine zelfstandigen te bevorderen. Wij zijn sindsdien uitgegroeid tot een laagdrempelige, professionele vraagbaak voor zowel starters als ervaren zelfstandigen. Wij bieden een ruim aanbod van ondersteunende producten en diensten zoals verzekeringen, handboeken en juridische hulp. Daarnaast is ZZP Nederland een serieuze gesprekspartner in politiek Den Haag. 
Ondanks dat er veel kennis in huis bij ZZP Nederland, zijn er toch zaken die wij uit handen geven  omdat er een bepaalde mate van expertise benodigd is, die wij missen. 

 

Lees meer

Dan gaan wij op zoek naar een partner op dat specifieke gebied. Bij de helpdesk krijgen wij regelmatig vragen op het gebied van budgetcoaching, budgetbeheer en schuldhulpverlening. Dit is een gebied waar expertise noodzaak is, dus zijn we erg blij met de aansluiting van de NVVBS.

Omdat de NVVBS landelijke dekking heeft, de leden van de NVVBS gecertificeerd zijn en allemaal op eigen gebied verschillende oplossingen aandragen, sturen wij met een gerust hart onze abonnees door naar de NVVBS. De meeste leden van de NVVBS zijn zelf zzp’er en bekend met de facetten van zelfstandig zijn en de problematiek die dat met zich mee kan brengen.

Door samen te werken versterken wij elkaars organisatie en niet in de laatste plaats de positie van de ondernemer!

Naar website

TERRA Zorg in rouw

 

Wil je als budgetcoach of schuldhulpverlener meer weten over wat er na een overlijden op iemand afkomt, zodat je jouw dienstverlening uit kan breiden? 
Terra, zorg in rouw begeleidt nabestaanden met de zakelijke afwikkeling, maar ondersteunt hen ook op het emotionele vlak. 

Samen met de NVVBS is besloten om een specialisatie nabestaandenzorg te gaan verzorgen.
Na een overlijden ontstaan er vragen op administratief gebied.

Moet ik een bank informeren, heb ik een notaris nodig? Erven de stiefkinderen ook?

Maar er zijn ook vragen als: Wat is rouwen? Hoelang duurt dat en hoe ga ik daar het beste mee om? 

Lees meer

 

Tijdens de driedaagse verdiepingsmodule nabestaandenzorg  komen al deze aspecten aan de orde. De kennis uit deze module  is ook bruikbaar op andere sleutelmomenten in iemands leven. (zoals na een echtscheiding). Het is goed om alvast stil te staan bij de invloed daarvan op een overlijden, om onaangename verrassingen en onnodige ruzies na een overlijden te voorkomen.

Met de kennis uit deze specialisatie kun je professionele nabestaandenzorg bieden, waardoor je nog beter in staat bent om jouw cliënten op een passende wijze te ondersteunen.

Naar website

Kerckebosch

 

Kerckebosch; nascholingscursussen met ledenkorting

Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch is een kennispartner voor leden van de NVVBS. Eén van onze specialismen is het bieden van vakinformatie voor financieel hulpverleners, zoals budgetcoaches, schuldhulpverleners en bewindvoerders. Naast een uitgebreid aanbod van opleidingen zijn wij uitgever van het Handboek Budgetcoaching (drs. Jacomijn Kuiper, 2e druk, 2018).

Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch streeft naar producten en diensten die voldoen aan de eisen van permanente educatie, innovatie en actualiteit van wet- en regelgeving.

Lees meer

 De leden van NVVBS ontvangen 100,- korting op deelname aan geselecteerde cursussen en congressen.

 

Waarom u voor Kerckebosch kiest

  • Ervaren auteurs, docenten en sprekers
  • Praktijkgericht en actueel
  • Bijeenkomsten voor multidisciplinaire doelgroepen
  • Persoonlijke aandacht en service

 

Naar website

Budgetcoach.nl

 

Budgetcoach.nl is een familiebedrijf dat mensen bewust wilt maken van hun kwaliteiten. Wij zijn grondlegger en bedenker van de dienst budgetcoaching. Met trots zijn wij al meer dan 15 jaar het financieel adviesbureau van Nederland. Door onze specifieke diensten zoals budgetcoaching, jobcoaching en scheidingscoach kunnen wij gericht maatwerk leveren.

Budgetcoach.nl levert individueel maatwerk. Iedere klant is uniek en heeft een persoonlijke aanpak nodig. Wij bezoeken onze klanten thuis, want in de eigen vertrouwde omgeving zijn mensen het meest op hun gemak.

We werken volgens de gentle teaching methode: de cliënten positief en volwaardig benaderen, ze laten meedenken en steeds vragen wat ze zelf willen en kunnen doen.