Onderdeel van NVVBS

  Opleidingen voor professionals

 

Vakmanschap en professionaliteit wordt gecreëerd door passie en door het opdoen van kennis en vaardigheden. Onze professionals weten dat ze nooit zijn uitgeleerd.  

Door te leren en bij te blijven op het gebied van ontwikkelingen, blijf je scherp en wordt de rugzak met tools optimaal gevuld om ook tijdens het werk kansen te creëren en creatieve oplossingen te bedenken. 

Via de website van de NVVBS vind je diverse praktijkgerichte opleidingen voor professionals op het gebied van financiële coaching en verdiepingen. 

 

Opleidingsaanbod

 

Via de opleiders is een combinatie van kennis en vaardigheden toepasbaar en gericht op de praktijk en het behalen van vooraf gestelde doelen en (leer)resultaten. Voor professionals in de financiële zorgverlening laten wij een breed aanbod aan e-learning, (praktijk-)opleidingen zien.

De trainingen worden aangeboden door verschillende opleiders, die door het bestuur op inhoud en toepasbaarheid zijn gecontroleerd en goedgekeurd en voldoen daarmee aan de standaard die de NVVBS als kwaliteitsnorm heeft vastgesteld.

Meer weten?

 

We gaan graag met u in gesprek over uw specifieke opleidingsbehoeften.

Neem voor meer informatie contact op met ons via het contactformulier.