Onderdeel van NVVBS

Opleidingen & Cursussen

Keurmerk Financieel Coach
Permanente Educatie

Expertise vak-opleidingen

Opleidingen voor professionals

 

Vakmanschap en professionaliteit wordt gecreëerd door passie en door het opdoen van kennis en vaardigheden. Onze professionals weten dat ze nooit zijn uitgeleerd.  

Door te leren en bij te blijven op het gebied van ontwikkelingen, blijf je scherp en wordt de rugzak met tools optimaal gevuld om ook tijdens het werk kansen te creëren en creatieve oplossingen te bedenken. 

De stichting NVVBS opleidingen is dé aanbieder van praktijkgerichte opleidingen voor professionals op het gebied van Financiële coaching en verdiepingen.

 

Opleidingsaanbod

 

Ons opleidingsaanbod is een combinatie van kennis en vaardigheden toepasbaar en gericht op de praktijk en het behalen van vooraf gestelde doelen en (leer)resultaten. Voor professionals in de financiële zorgverlening hebben wij een breed aanbod aan e-learning, (praktijk-)opleidingen.

Onze aanbod wordt aangeboden door verschillende opleiders, die door het bestuur op inhoud en toepasbaarheid zijn gecontroleerd en goedgekeurd en voldoen daarmee aan de standaard die de NVVBS als kwaliteitsnorm heeft vastgesteld.

Meer weten?

 

In onze webshop vindt u een overzicht van onze opleidingen voor u als financieel professional. We gaan graag met u in gesprek over uw specifieke opleidingsbehoeften. Ook als u een opleidingsvraagstuk heeft dat niet direct kan worden ingevuld met één van onze bestaande trainingen. Neem voor meer informatie contact op met ons via het contactformulier.

Contactgegevens

Blijklaan 22, 1394 KB
Nederhorst den Berg

Bestuur
Contact