Lidmaatschap NVVBS

 

Om lid te worden van de NVVBS kun je onderstaand formulier invullen en de volgende documenten toevoegen:

 • Een kopie van een geldig paspoort of identiteitskaart: deze vragen we alleen om vast te kunnen stellen dat je bent wie je zegt dat je bent. Volgens wettelijke regels mogen wij deze niet behouden. We garanderen dan ook dat we dit bewijsstuk vernietigen nadat we je identiteit hebben gecontroleerd.
 • Een uitgebreid curriculum vitae: hieruit blijkt jouw relevante opleiding en werkervaring. Hiermee verkrijgen we alvast een indruk van de achtergronden van onze (aspirant-)leden. Het kan een (beperkte) indicatie geven van je kwaliteiten als budgetcoach en/of schuldhulpverlener.
 • Een kopie van je relevante diploma’s, certificaten en getuigschriften: ook deze zeggen iets over de kwaliteiten die je als budgetcoach/schuldhulpverlener in huis hebt. In het te ontwikkelen kwaliteitssysteem wil de vereniging een zekere classificatie aan verschillende opleidingen en bijbehorende diploma’s, certificaten en getuigschriften gaan verbinden.
 • Indien van toepassing: een kopie van je arbeidsovereenkomst waaruit je werkzaamheden als budgetcoach/schuldhulpverlener blijken, of de inschrijving van je onderneming bij de Kamer van Koophandel. Het gaat hier vooral om de (beperkte) aantoonbaarheid van je ervaring als budgetcoach/schuldhulpverlener, welke we ook mee willen laten wegen in het kwaliteitssysteem. Een eventuele verklaring van je werkgever (als je in loondienst of als vrijwilliger werkt) is ook voldoende.
 • Uiteraard worden alle gegevens vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld en opgeslagen. Zodra we alle gevraagde stukken hebben ontvangen, zullen we de factuur versturen. Nadat de contributie op onze rekening is ontvangen, vangt je lidmaatschap aan en zul je op de website worden vermeld.
  Uploaden van documenten en foto; alleen PDF, JP(E)G en/of PNG-bestanden
  Afmetingen foto: 400x400 px
  De totale bestandsgrootte voor zowel documenten als foto maximaal 4 Mb.
  Lukt dit niet, verdeel het dan over twee berichten.